Vebinar kompanije Delta Term

Kompanija Delta Term i Društvo za KGH organizuju vebinar na temu

Hisense VRF sistemi – tehničke karakteristike uz praktičnu primenu

Četvrtak, 25. jun, 10.00 časova

Tema vebinara je predstavljanje saradnje i strategije razvoja brenda Hisense VRF na tržištu Srbije koju firma Delta Term d.o.o sprovodi uz saradnju i podršku korporacije Hisense i fabrike Hisense/Hitachi Qingdao. Važan deo prezentacije je predstavljanje proizvodnog programa Hisense VRF i napredne tehnologiju tih sistema, sa posebnim akcentom na seriju S heat recovery i njenu praktičnu primenu.


Program

Prezentacija

Žarko Topalović, dipl. inž. maš. menadžer brenda Hisense VRF
(izlaganje na srpskom

  • • Predstavljanje kompanija Delta Term i Hisense i njihove saradnje

  • • Predstavljanje fabrike Qingdao Hisense Hitachi Air-conditioning Systems Co., Ltd.,

  • • Predstavljanje proizvodnog programa i tehnologije Hisense VRF sistema

Prezentacija

Tony Xu Tongquan, Regional Technical Director, Hisense VRF
(izlaganje na engleskom)

  • • Serija Hisense VRF Heat Recovery

  • • Pregled kapacaciteta i karakteristika

  • • Napredna tehnologija serije Heat recovery

  • • Pregled funkcionalnih šema

  • • Primena u praksi


Snimak vebinara


Korisni linkovi


Predavači

Žarko Topalović, dipl. inž. maš.,
menadžer brenda Hisense VRF
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.;
https://www.deltaterm.net


https://www.hisense-vrf.com

Rođen u Čačku 1983. godine gde je završio osnovnu školu. U Beogradu završava IX Beogradsku gimnaziju i Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu odsek za Termotehniku. Nakon završenih studija zapošljava se u projektnom birou Angelika d.o.o Čačak, gde je radio kao projektant mašinskih instalacija pretežno na projektima na teritoriji Ruske Federacije, da bi zatim radio kao mašinski inženjer na poslovima izvodjenja temrotehničkih instalacija u firmi Termotim d.o.o iz Beograda.

Od 2017. radio kao inženjer tehničke podrške za instalatersku, servisnu i projektantsku mrežu saradnika u firmi Vaillant Beograd. Od decembra 2018, odmah posle Kongresa o KGH, počeo sa radom u firmi Delta Term d.o.o kao menadžer za brend Hisense VRF na teritoriji Srbije gde zajedno sa timom inženjera i prodajnom mrežom već gotovo dve godine radi na razvoju i postavljanju strategije toga brenda.

Tony Xu Tongquan
Technical enginner, Regional Technical Director team for Europe market, Turkey market, and Africa market
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.;
http://www.hisense-vrf.com/

Tony Xu was born in China. He graduated in Shenyang Institute of Technology in 2005. First job is Haier commercial A/C. As a technical engineer, he studied and supported the customer for light commercial, VRF and chiller system. After 2015, he joined in Hisense to start the new career, special with VRF product.

As the technical manager, he provide the technical support and new product planning for global market (except China). Since 2017, he became to regional technical director to lead the technical support team for Europe market, Turkey market, and Africa market.

 

Kome je ovaj vebinar namenjen

Vebinar je namenjen projektanima mašinskih instalacija, instalaterima mašinskih instalacija, distributerima klimatizacione opreme, trgovcima klimatizacione opreme, studentima mašinskog i drugih tehničkih fakulteta, arhitektama, investitorima...


O kompaniji Delta Term

Delta Term d.o.o je porodična firma koja je 2019. godine proslavila 90 godina postojanja i svog prisustva na tržištu Srbije. U toku svog više decenijskog postojanja Delta Term d.o.o se pozicionirao kao jedan od lidera na polju vodovoda, sanitarija, klimatizacije i kanalizacije na tržištu Srbije. Danas raspolaže sa približo 6000 kvadratnih metara poslovnog prostora, veleprodajama, maloprodajama i magacinskim objektima. Visoko stručno osoblje u okviru firme je podeljeno u više sektora KGH, VIK, sanitarija, maloprodaja i veleprodaje je osposobljeno da pruža usluge projektovanja, izvođenja instalacija i kompletnog inženjeringa.

Zastupnici su više od 20 renomiranih svetskih firmi među kojima su samo neka imena poput Geberit, Aquatherm, Giacomini, HL, Henco, Hansgrohe, Schell, Geberit i mnogi drugi. Od 1. decembra 2018. godine poverenje im je ukazao svetski gigant u polju klimatizacije – kineska kompanija Hisense, čiji su generalni distributeri i zastupnici za sisteme Hisense VRF & Residential Air-Conditioning, na teritoriji Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

HISENSE Grupa je međunarodna korporacija osnovana 1969. Godine. Tokom godina sa jačanjem razvojno istraživačkih timova i menadžmentom Hisense je uspeo da se pozicionira kao jedan od globalnih lidera na polju multimedija, kućnih I komercijalnih aparata, informacionih i komunikacionih tehnologija, klimatizacije i drugo. Hisense je zastupljen u više od 130 zemalja širom sveta, sa preko 80.000 zaposlenih, 12 razvojnih centara u koji se svake godine ulaže 5% godišnjih prihoda. Korporacija Hisense je četvrti najveći izvoznik televizora u svetu van domaćeg tržišta, šesti izvoznik optičkih komunikacionih modula u svetu i lider u uslugama inteligentog nadzora i upravljanja saobraćajem , dok na kineskom tržištu Hisense važi za broj jedan u prometu na mnogim poljima. Od posebnog značaja je podatak da je kompanija Hisense prvi kineski proizvođač koji je proizveo inverter klima uređaj 1997. godine a od 2002. godine datira saradnja kompanije Hisense sa japanskom kompanijom Hitachi. Rezultat te saradnje je fabrika za proizvodnju i razvoj klimatizacione opreme Qingdao Hisense Hitachi Air-conditioning Systems Co., Ltd., koja se nalazi u vlasništvu Hisense, Kina – Hitachi, Japan (u odnosu 50-50%). Fabrika Hisense/Hitachi zauzima drugo mesto po prometu svoje klimatizacione opreme na Kineskom tržištu sa približno 23% udela.

Od 2. do 4. decembra ove godine na štandu 138 u Sava centru čekaju vas kolege iz kompanije Delta Term.


Uputstva

Ako imate nalog u programu Microsoft Teams, javite organizatoru svoje korisničko ime i pridružite se vebinaru kao predavač. Ako to nije slučaj, organizator će vam dati privremeni nalog.

Možete da podelite zvuk, video (svoje kamere) i ekran (celu radnu površinu ili samo jedan prozor). Za izlaganje ne možete koristiti ni pregledač ni mobilni uređaj – isključivo aplikaciju u prenosnom ili stonom računaru. Pitanja učesnika će pratiti voditelj i nakon izlaganja možete odgovarati na njih. Obavezno pošaljite prezentaciju organizatoru dan pre početka vebinara, za slučaj da veza nije dovoljno dobra. U tom slučaju organizator će pokrenuti prezentaciju sa svog računara, a predavač će učestvovati bez svog videa. Dogovorite paralelni kanal komunikacije sa organizatorom (Viber, WhatsApp...). Svi predavači jednog vebinara treba da budu prijavljeni 30 minuta pre početka emitovanja. Obezbedite prostor u kome neometano možete održati predavanje. Poželjno je da računar sa koga predajete direktno povežete sa ruterom.

Snimak ranije održanog vebinara možete pogledati na istoj vezi, ukoliko je to organizator omogućio.

Detaljnije...